Головне

Литовченко: "Динамо" дозволило "Бразі" нав'язати собі в'язкий футбол

15.04.2011 10:47 566 0

Київське "Динамо" не показало того футболу, котрий дозоляв б команді пройти у півфінал Ліги Європи, тому результат у вигляді загальної поразки від "Браги" закономірний.

Про це заявив відомий у минулому футболіст, екс-"динамівець", Геннадій Литовченко.

"Вже перші хвилини матчу вселили тривогу. Якщо "Динамо" тиждень тому потужно початок поєдинок у Києві, то тут команда Сьоміна дозволила "Бразі" нав'язати собі невластивий в'язкий футбол", - сказав він.

"Не допомогла "Динамо" і чисельна перевага. Обидві команди небагато атакували, але ж у "Браги" головне завдання полягало в тому, щоб не пропустити", - зазначив Литовченко.

На його думку, моменти, котрі "Брага" створювала у меншості були гострішими за "динамівські".

"Захисту португальців вдалося відсунути від своїх воріт гру нападників киян, що і принесло свої плоди. Дискваліфікація Шевченка позначилася на загальному малюнку гри команди Сьоміна - молоді футболісти нічим не запам'яталися", - продовжив він.

На думку Литовченка, "Брага" на відміну від інших португальських учасників півфіналів Ліги Європи грає у захисний футбол, але шанси на перемогу більші у тих, хто атакує і тому його фаворитом у турнірі є "Порту", пише championat.ru.

Коментарі ()