Головне

Сьомін: Трохи не вистачило розуму

15.04.2011 00:35 596 0

Київське "Динамо" не змогло вийти до півфіналу через брак гостроти попереду, відсутність лідера на полі та феноменальну самовіддачу португальської "Браги".

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив тренер команди Юрій Сьомін.

"У цій грі "Брага" домоглася результату за рахунок агресивності, хорошою самовіддачі. А ми емоції від єдиноборств направляли не туди", - сказав він.

"Ми не реалізували чисельну перевагу, трохи не вистачило розуму, але я не можу пред'явити претензії гравцям за самовіддачу. Хоча попереду у нас, звичайно, були проблеми", - визнав він.

"Ми нікого відправляти не будемо, будемо виховувати, але він дійсно ризикував отримати червону картку", - оцінив Сьомін гру Хачеріді.

За його совами, гра Єрьоменко тренеру теж не сподобалася, але він не можу пред'явити йому претензії по самовіддачі.

"Проблеми з фізичною готовністю? Я цього не бачу, а ось якості дійсно вистачає не. Обсяг роботи виконується той же", - вважає росіянин.

"Брага" блокувала наших гравців. З іншого боку, це наше невміння зробити гостру передачу", - назвав причину відсутності гостроти попереду Сьомін.

"Немає тут ніякого феномену, а є конкретний матч, який не виграло "Динамо". Сьогодні феномен в самовіддачі "Браги", яка була не найвищому рівні", - відповів він на питання про невдалі виступи клубу проти португальця.

"Кравець має бути результативним, агресивним як і будь-який центрфорвард. Подумаємо над зміцненням цієї позиції влітку", - пообіцяв фахівець.

"У нас багато досвідчених гравців, гравців збірних, але лідера не призначають. Сьогодні у нас дійсно їх не знайшлося", - зазначив Юрій Павлович, повідомляє dynamomania.com.

Коментарі ()