Головне

Рабінович: "Ми практично вже рік не бачимо президента Прем'єр-ліги"

14.04.2011 17:08 786 0

Президент київського "Арсенала" Вадим Рабінович знову звернувся з відкритим листом до президентів клубів української Прем'єр-ліги.

Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Арсенал".

Пропонуємо вашій увазі текст листа повністю.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

президента ФК "Арсенал" (Київ) Вадима Рабіновича президентам клубів української Прем'єр-ліги

Шановні колеги!

Сьогодні в черговий раз замість вирішення ключових питань розвитку українського футболу на загальних зборах президентів клубів ПЛ чиновники Прем'єр-ліги запропонували нам методом "факсового опитування" визначити плани на 2011-2012 (!!!?) роки.

Пропонується по факсу визначити стратегічні моменти не тільки плану-календаря на цілий сезон, а й провести заочні кадрові призначення від ПЛ в новостворену Палату вирішення спорів.

Причому, в якості однієї з кандидатур, якій від імені Прем'єр-ліги належить вирішувати найважливіші питання, є юна випускниця Київського національного університету внутрішніх справ (випуск 2010 року) і курсів іноземних мов юристконсульт Соболєва Христина Юріївна. Невже ця кандидатура - єдиний гідний представник ПЛ, який може вирішити найскладніші проблеми, що виникають в українському футболі?

Діяльність Прем'єр-ліги перетворюється в абсолютну фікцію, що дискредитує вищий ешелон вітчизняного футболу. Ми практично вже рік (!) не бачимо президента ПЛ Віталія Данілова, який став віртуальною фігурою,  яка цілком замінима відповідним гумовим штампиком зі зразком підпису.

Я звертаюся до президентів клубів ПЛ з питанням: невже подібне блюзнірство гідне вищої ліги українського футболу?

Очолюваний мною футбольний клуб "Арсенал" (Київ) категорично відмовляється брати участь в безіменних питаннях щодо призначення на відповідальні посади в футболі юних юристконсультів. Ми також вважаємо неприйнятними ситуації, в яких "факсовими опитуваннями" вирішуються найважливіші стратегічні питання вітчизняного футболу!

Давайте звільнимося від віртуального президента Данілова, якого ми давно вже не бачимо наживо - і виберемо будь-яку людину, яка зможе вести таку відповідальну роботу.

Цього вимагає стратегія розвитку нашого футболу: саме вона, а не питання працевлаштування юних юристконсультантів, повинні бути поставлені сьогодні на чільне місце!

З повагою,

президент ФК "Арсенал" (Київ)

Вадим Рабінович

Коментарі ()