Головне

Останній з могікан... вибув

14.04.2011 14:47 1382 0
Останній з могікан... вибув

Слідом за донецьким "Шахтарем" єврокубки залишає і київське "Динамо". Підопічні Юрія Сьоміна не зуміли пройти не таку вже й страшну "Брагу". Після нічиєї в Києві з рахунком 1:1, "засуха" 0:0 в Португалії вибила киян з боротьби за Лігу Європи.

Після проходу "Бешикташа" та "Манчестер Сіті" у грі команди Юрія Сьоміна було відверте дежавю з минулим роком. Останній матч  чемпіонату України із запорізьким "Металургом" це зайвий раз довів.

Початок гри з "Брагою" був для киян багатообіцяючим. Команда Юрія Сьоміна краще виглядала і навіть мала шанси забити, після удару Ярмоленка. В середині першого тайму "Динамо" отримало аванс від суперника. За грубий фол проти Ярмоленка був вилучений Паулу Сезар, який ледве не відірвав динамівцю ногу. Щоправда, в цьому моменті "Динамо" також мало шанс понести втрати через гарячого грека Хачеріді, який майже відразу після фолу на Ярмоленку намагався вчинити помсту над кривдником партнера по команді, але вчасно втрутилися Гусєв та Вукоєвич, зупинивши захисника "Динамо".

Після отримання чисельної переваги "Динамо", здавалося, має дотиснути "Брагу", але не вийшло. Це вилучення скоріше  пішло на користь португальцям, ніж українському клубу.

Кілька разів вже Шовковському доводилося рятувати команду після небезпепечних ударів гравців "Браги". Атака "Динамо" у вигляді Мілеського та Кравця була малоефективною і не вистачало досвіду Шевченка, який в цій грі нічим не міг допомогти команді після вилучення в Києві. Під кінцівку гри арбітр зрівняв склади. За друге попередження, отримане на рівному місці, був вилучений Попов, а через кілька хвилин суддя дав сигнал про завершення гри, що означало автматичну кіінцівку єврокубкової епопеї "Динамо".

Цього року завдання Ігоря Суркіса київське "Динамо" не виконало і команда повертається на внутрішній фронт, де має здобути ще одну мету свого президента - поборотися за путівку в Лігу чемпіонів, але вже з "Металістом".

Коментарі ()