Головне

Ліга Чемпіонів. Інтер - Шальке. Історична перемога Ральфа Рангніка

06.04.2011 02:12 470 0
Ліга Чемпіонів. Інтер - Шальке. Історична перемога Ральфа Рангніка

Після поразки у міланському дербі підопічні Леонардо дуже хотіли реабілітуватися. В 1/4 Ліги чемпіонів "Інтер" приймав на своєму полі одного із аутсайдерів Бундесліги, тому прогнозовано відразу після початку матчу пішов у наступ. І вже на першій хвилині стадіон "Джузеппе Меацца" стояв на ногах - після помилки на виході Мануеля Нойера, Станковіч точним ударом метрів з 50-ти вивів свою команду вперед.

Але треба віддати належне гравцям німецького клубу. Вони не розгубилися після пропущеного голу, а почали дуже активно шукати шляхи до воріт Жуліо Сезара. Взагалі, обидві команди у захисті сьогодні відіграли не найкращим чином. Той же Станковіч вже через 15 хвилин у своєму штрафному майданчику залишив самого Матіпа, який завершив атаку, розпочату Пападопулусом.

Тепер вже "Інтеру" треба було забивати. Через пару хвилин Ето'О пропхнув м'яч у ворота Нойера, але лайнсмен підняв прапорець і головний арбітр зустрічі цього гола не зарахував. Та на цьому спроби італійців не завершились. На 34 хвилині Міліто втік від захисників, які невідомо де були в цей момент, і спокійненько замкнув передачу від Камбьяссо. "Інтер" повів у рахунку, але німці не збиралися опускати руки.

Ківу, з вини якого Еду забив другий гол, сьогодні провів жахливий матч. Крім того, він ще й отримав два попередження, залишивши свою команду у меншості. Та взагалі, оборонна лінія Леонардо не була готова до того натиску, який продемонстував "Шальке". Німці просто настільки швидко йшли вперед, що захисники не встигали за ними.

Після голу Рауля, який став 70-м для іспанця у єврокубках, все пішло по страшному для Леонардо сценарію. На 57 хвилині Раноккія забив у власні ворота, а на 75 хвилині Еду взагалі розстріляв зіркового Жуліо Сезара, який через помилки своєї оборонної лінії сьогодні натерпівся найбільше.

Попри жахливу гру у захисті, підопічні Леонардо непогано відіграли у нападі, хоча активності Ето'О і Міліто вистачило лише на два забиті голи, а "дірявості" оборони і центральної лінії - на п'ять пропущених.

"Шальке" мав можливість забити шостого, але десь не вистачило майстерності, десь фізичних показників. У підсумку, розгромна перемога німецького аутсайдера над італійським грандом фактично гарантує вихід команди Ральфа Рангніка у півфінал.

Коментарі ()