Головне

Гордєєв: Команда була у непростій ситуації, але ми з неї виходимо

02.04.2011 21:19 336 0

Щоб перемогти дніпропетровський "Дніпро" донецькому "Металургу" довелося докласти дуже багато зусиль, але команда була готова до манери гри суперників.

Про це, як повідомляє сайт "Дніпра", після гри заявив тренер донеччан Андрєй Гордєєв.

"Було непросто грати проти "Дніпра". Це дуже організована, націлена на атаку команду. Добре, що ми з нею впоралися, і хлопці виконали все, про що ми домовлялися", - сказав він.

"Це було непросто зробити, але ми проявили волю, характер, і в нас це вийшло. Було дуже важко вести гру, контролювати м'яч. Скажу чесно, не завжди це виходило", - визнав Гордєєв.

"Ви самі бачили, що було багато довгих передач. "Дніпро" грав не скажу, що просто, але обдумано і заплановано", - додав росіянин.

За його словами, "Металург" готувався до такої гри, і хоч не завжди це виходило, але моментами, коли команда опускала м'яч, багато що із задуманого вдавалося зробити.

"Команда перебувала в непростій ситуації. Ми з неї виходимо, рухаємося, і для мене втішно саме це. Пережити це - говорить про потенціал, силу команди", - каже Гордєєв.

"Найголовніше - рух, і перемога для нас дуже важлива в плані емоцій, відносини і перспектив. Тому я дуже радий, хочу подякувати гравців, тренерів, керівництво, вболівальників", - резюмував він.

Тренер додав, що непланує думати про єврокубки, бо команду чекає ще багато складних ігор, до яких казати про підсумок сезону не варто.

Коментарі ()