Головне

Прем'єр-ліга. Динамо - Кривбас. Кияни розім'ялися перед "Брагою". ВІДЕО

02.04.2011 19:50 954 0
Прем'єр-ліга. Динамо - Кривбас. Кияни розім'ялися перед "Брагою". ВІДЕО

Думка, яка побутувала серед журналістів і уболівальників про те, що криворізький "Кривбас" показує хороший футбол у матчах проти сильних суперників, сьогодні не підтвердилась. У матчі проти київського "Динамо" підопічні Юрія Максимова пропустили три м'ячі. Хоча могли ще більше.

За відсутності Шовковського, у якого перед матчем піднялась температура, киян на поле вивів Олег Гусєв, а місце у рамці воріт зайня Максим Коваль. Гусєв сьогодін був чи не найкращим гравцем у матчі. У кожній атаці, яку розпочинали кияни, Олег брав активну участь. Свідченням тому є удар в поперечину, стійку, і, нарешті, гол на 82-й хвилині після передачі Мілевського.

Артем же, який тільки-но відновився від травми і розпочав матч у запасі, вийшовши на заміну, асистував при взятті воріт Штанька і пару разів непогано пробив. Помітно, що форвардові ще потрібен час аби увійти у гру і набрати оптимальну форму.

Активними як завжди у киян були Андрій Ярмоленко, Роман Єрьоменко, надійно у захисті відграли Юссуф та Хачеріді. Трохи невпевнено у центрі зіграв Гармаш, у якого було дуже багато бажання, але не завжди все виходило.

Андрій Шевченко через мікротравму не взяв учась у цьому матчі і на його місце Юрій Сьомін поставив Артема Кравця, у якого теж було дуже багато моментів, але запам'ятався він лише тим, що постійно йшов у боротьбу. Але дуже невдало зіграв у технічному плані.

Загалом, рахунок на табло міг бути ще, мінімум, удвічі більшим, проте кияни сьогодні просто транжирили моменти. Юрію Павловичу потрібно підняти реалізацію перед матчем з "Брагою", адже португальський клуб не "Кривбас" і такі помилки пробачати не буде.

А от "Кривбас" сьогодні не зміг створити навіть небезпечного моменту біля воріт Коваля. Примітивні атаки, які закінчувались навісними передачами у штрафний майданчик, досить легко відбивали високий Хачеріді і надійний Юссуф. Хоча й криворіжці мали моменти, але, за великим рахунком, створили їх не вони, а захист "Динамо". Стабільний Попов сьогодні відіграв гірше, ніж завжди. Це ще один пунктик, який Сьоміну необхідно розібрати із своїми підопічними.

Загалом кияни прогнозовано взяли три очки і в хорошому настрої тепер будуть готуватися до першого матчу 1/4 фіналу Ліги Європи. Дуже радує, що відновився Тарас Михалик, якого у цьому матчі не було навіть у заявці, проте він спостерігав за грою з трибун стадіону. Також після травми вперше на поле вийшов Бадр Ель Каддурі, який дуже активно провів ті десять хвилин, на які його випустив Сьомін. Тож побажаємо "динамівцям" підійти до матчу з "Брагою" у повній боєздатності. Адже ми чекаємо від них лише перемоги.

Коментарі ()