Головне

Григорій Суркіс: У нашої збірної повноцінний головний тренер

25.03.2011 11:26 538 0
Григорій Суркіс: У нашої збірної повноцінний головний тренер

Юрія Калитвинцева треба сприймати як "звичайного" тренера збірної України та не звертати увагу на приставку "в.о.", якої він може позбутися вже 30 березня.

Про це після зустрічі молодіжних збірних України та Ісландії заявив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс. 

"Я вважаю, що у нашої збірної повноцінний головний тренер. Не розумію домисли, що підігріваються пресою, про те, що Калитвинцев з приставкою "в.о." і без неї - це дві різні людини", - сказав він.

"Це одна і та ж сама людина, яка сумлінно виконує свою роботу. А до горезвісної приставки нас привели певні обставини", - зазначив він.

Суркіс додав, що ФФУ - відкрита організація, і якщо Калитвинцев позбудеться приставки "в.о.", преса одразу ж про це дізнається.

"Нового тренера збірної не варто чекати? Я такого не говорив. Такі рішення приймаю не я, а Виконком ФФУ. Шляхом консультацій, обміну думок", - каже Суркіс.

"30 числа ми проведемо Виконком, на якому одним з питань буде ситуація з головним тренером збірної", - пообіцяв він.

"Але це не означає, що 30 числа ми дізнаємося ім'я нового тренера збірної. А може і дізнаємося, час покаже", - філософськи зазначив голова ФФУ.

За словами Григорія Михайловича, він зараз не веде ні з ким переговорів, пише dynamomania.com.

Коментарі ()