Головне

Зозуля та Ярмоленко висунули звинувачення "Іншому футболу"

24.03.2011 18:13 573 0

Роман Зозуля та Андрія Ярмоленко не говорили про своє задоволення від уходу Юрія Сьоміна з "Динамо" у 2009-му.

Футболісти "Динамо" вимагають від програми "Інший футбол" спростування подібної інформації, оголошеної в ефірі програми, повідомляє сайт киян.

У питання, яке журналіст зачитав Сьоміну під час візиту до студії було питання від вболівальника з Дрогобича, де прозвучало звинувачення на нашу адресу в лукавстві, в критичних відгуках стосовно нашого тренера після його відходу з команди влітку 2009 року.

"Ми такого ніколи не говорили. Та й як можна було таке припустити, якщо саме при цьому тренері ми почали потрапляти в основний склад", - сказав Зозуля.

"Тому, природно, звернулися до юриста і склали заяву про спростування недостовірної інформації", - додав він.

"Суть заяви полягає в тому, що будь-які відомості, які звучать в ефірі, в тому числі і питання від телеглядачів, повинні перевірятися на правдивість і достовірність", - продовжує Ярмоленко.

"А це не було зроблено. Дана заява була направлена ​​до відповідної служби каналу ICTV. Ми не хочемо роздувати конфлікт, а хочемо відновлення справедливості", - наголосив він. 

Щоб залагодити ситуацію і не доводити справу до суду, футболістів влаштує публічне спростування недостовірної інформації журналістами програми "Інший футбол".

Коментарі ()