Головне

Калитвинцев: "Кучер отримав виклик до збірної помилково"

21.03.2011 20:08 483 0

Травмований Олександр Кучер отримав виклик до національної збірної України напередодні матчу проти Італії випадково.

Про це заявив в.о. головного тренера першої команди країни Юрій Калитвинцев.

"Про те, що Олександр Кучер отримав важку травму нам, звичайно, було відомо давно. Тому, зізнатися чесно, Саша отримав виклик помилково. Я потім йому подзвонив і запропонував приїхати до збірної, щоб побути в цій атмосфері, бути присутніми на теорії. Я завжди радий бачити Кучера у збірній, але все ж, ми прийняли рішення не "смикати" футболіста: нехай відновлюється", - сказав він.

"По Чигринському скажу наступне. Учора всі бачили, що він отримав ушкодження в матчі з "Волинню". Сьогодні Діма пройшов обстеження в Донецьку. Лікарі сказали, що серйозних пошкоджень зв'язок немає. Тому футболіст бере висновки лікарів і вилітає у збірну нарівні з усіма. І тут, на місці ми вже будемо приймати рішення щодо його участі в матчі", - запевнив в.о. головного тренера.

На питання, яке буде завдання у нашої збірної в матчі з Італією, Калитвинцев відповів: "Перемога. Нарешті ми дочекалися, що граємо вдома. Нам і Євро проводити вдома, тому хотілося, щоб уболівальники постійно бачили своїх хлопців, а футболісти відчували підтримку уболівальників. На виїзді, це все-таки не те. Тому вдома ми не можемо ставити інше завдання. А воно в нас тільки одне - обіграти Італію", - цитує тренера hotsport.com.ua.

Коментарі ()