Головне

Медслужба "Шахтаря": "Адріано, Чигринський і Едуардо повинні відновитись до "Барселони"

21.03.2011 18:36 468 0

Травмовані гравці донецького "Шахтаря" Луїс Адріано, Дмитро Чигринський і Едуардо повинні відновитись до першого матчу проти "Барселони".

Про це заявив начальник медичної служби ФК "Шахтар" Артур Глущенко, пише офіційний сайт клубу.

"Адріано обійшовся лише забоєм грудної клітини і скроневої частини голови. Без струсу мозку. Відразу ж після зіткнення він був доставлений в лікарню, де були зроблені всі необхідні знімки. Його оглянули і невропатолог, і окуліст, і інші лікарі. Думаю, через два-три дні він уже приступить до занять", - сказав він.

Також Глущенко розповів про травми захисника Дмитра Чигринського і нападника Едуардо..

"Ніяких переломів у нашого захисника немає, але є розтягнення малої гомілкового м'яза і пошкодження зв'язок гомілковостопного суглоба. Орієнтовно він вибув на 7-10 днів. Проте Дмитро їде до збірної, лікарі якої вже будуть приймати рішення, задіяти його в тренувальному та ігровому процесі, або повертати в розташування клубу", - впевнений медик.

"Те ж стосується і Едуардо, який пошкодив зв'язки правого гомілковостопного суглоба і лікуватиметься також імовірно ще 7-10 днів. Якщо лікарі збірної вирішать, що він не зможе допомогти команді, Едуардо може повернутися. Але, так чи інакше, при хороших розкладах Луїс Адріано, Дмитро Чигринський і Едуардо повинні бути готові до першого матчу з "Барселоною", - запевнив Артур Глущенко.

Коментарі ()