Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Реал - Ліон. Капітуляція Пюеля

16.03.2011 15:48 828 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Реал - Ліон. Капітуляція Пюеля

У другому матчі підопічні Клода Пюеля не виправдали ті надії, які на них було покладено після першого поєдинку. Не змогли французи сьогодні протистояти грізній мадридській "машині".

"Реал" зіграв тактично правильно - футболісти не давали гравцям "Ліона" простору. Причому "Королівський клуб" виглядав дуже мобільно: гравці відпрацьовували як в обороні, так і в атаці. Свідченням цього є перший забитий гол захисника Марсело, який продемонстрував ще й непогану техніку у штрафному майданчику гостей. Після розрізної передачі від Роналду він, замахнувшись, прибрав захисника і точно пробив. 

Роналду, який після відновлення від травми провів лише одне повноцінне тренування з командою, але вийшов на поле зі стартових хвилин, провів теж непоганий матч. Як завжди португалець роздавав фірмові паси, і мав навіть нагоду відзначитись після подачі з кутового від Озіла, але трохи не дотягнувся до м'яча. Німець теж продемонстурвав сьогодні показову гру, працюючи постійно під Бенземою і беручи участь у всіх атаках свого клубу. Одне от з ударами у нього не виходило 

Як завжди на висоті сьогодін був сам Карім . Жодна атака мадридського клубу не проходила без його участі. У підсумку, помилкою захисників, які не змогли вирішити між собою хто має вийти на м'яч, він скористався, і, вийшовши сам на сам з голкіпером, не залишив йому жодного шансу. Вже через хвилину Озіл віддав класну передачу і Бенземі трохи не вистачило точності, аби м'яч влетів у верхній кут воріт Льоріса, а він записав на свій рахунок дубль.

Через десять хвилин після цього Ді Марія втретє змусив суперника починати з центра поля. І гру можна було завершувати. Моуріньо відразу почав робити заміни, аби приберегти футболістів до не менш важливих матчів, які чекають на "Реал" і в чемпіонаті Іспанії, і у фіналі Кубка.

А "Ліон"  догравав матч, навіть не створивши жодного направду небезпечного момента біля воріт Касільяса. Передбачувані і неефективні проти такого "Реала" навісні передачі на хід не принесли свого результату, тому "Реал" вперше з 2004 року виходить в 1/4 Ліги чемпіонів, а  Пюель і комапнія їдуть додому працювати над помилками і боротися за чемпіонство у національній першості, щоб у наступному році вийти в Лігу і показати кращий футбол.

Коментарі ()