Головне

У Житомирі опоненти Суркіса обрали альтернативного голову обласної федерації футболу

15.03.2011 19:30 836 0

15 березня 2011 на звітно-виборчій конференції Федерації Футболу України в Житомирській області новим головою було обрано Юрія Опанащука, директора готельного господарства "Житомир".

Про це повідомляє житомирський портал zhitomir.info.

На розгляд конференції, на яку прибуло 45 делегатів з 52, було винесено 11 питань серед, яких було й обрання нового голови Житомирської федерації, його заступників і членів виконавчого комітету.

Після того, як ще чинний голова відзвітував про свою роботу за 4 роки, делегати оцінили його роботу задовільною і почали обирати нового голови.

На посаду голови обласної федерації футболу висунуті були дві кандидатури - Олександр Чернявський та Юрій Опанащук. Оскільки Чернявський в останній момент оголосив, що знімає свою кандидатуру, делегати змушені були голосувати лише за одного кандидата. За підсумками голосування 42 голосами була підтримана кандидатура Опанащука.

Конференція проходила у напруженій обстановці, оскільки в залі перебував підтримуваний Григорієм Суркісмом Олександр Коцюбко і члени Житомирського федерації футболу, а в коридорах "чергували" співробітники правоохоронних органів.

Таким чином, в Житомирській області існує дві федерації футболу України: одна очолювана Олександром Коцюбком, а друга - Юрієм Опанащуком.

Заступник губернатора Житомирської області Віктор Балюрко зазначив, що облдержадміністрація не має підтвердження легітимності обласної федерації футболу очолюваної Коцюбко, тому влада вважає Опанащука чинним головою цієї організації.

Коментарі ()