Головне

Федецький: "Повністю виконали настанови Кононова"

15.03.2011 14:33 600 0

У матчі проти "Шахтаря" львівські "Карпати" здобули перемогу завдяки дисципліні в обороні та злагодженості між ланками при переході від захисних дій до атакувальних.

Про фактори успішного виступу у матчі проти "гірників" розповів захисник "Карпат" Артем Федецький, пише сайт ФПЛ.

"Перше - це дисципліна в обороні та злагодженість між ланками при переході від захисних дій до атакувальних, і навпаки. Друге - доскональне вивчення суперника. І третє - повністю виконали настанови Олега Кононова, які почули на передматчевій установці", - сказав він.

"Ми мали пресингувати центральних захисників "Шахтаря", не давати подовгу розігрувати їм м'яч та розпочинати добре підготовлені атаки. Навіть за рахунку 1:0 на нашу користь не відійшли назад, а продовжили дотримуватися початкової тактики. Гадаю, це дало свій результат", - впевнений Атрем.

На питання, чи отримали гравці преміальні за перемогу, Федецький відповів: "Чесно кажучи, не знаю. До поєдинку про це розмов я не чув. Думаю, що винагорода має бути. Але на настрій перед грою у професіоналів це не впливає. Головний стимул - це власне можливість досягти позитивного результату проти такого сильного суперника".

Коментарі ()