Головне

Суркіс: "Можемо дивитися в бік першого місця"

13.03.2011 23:06 327 0

Поразка "Шахтаря" від "Карпат" і перемога "Динамо" над "Ворсклою" зібльшила шанси київського клубу у боротьбі за перше місце національної першості.

Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс, пише Інформаційний відділ ФК "Динамо".

"Вихід Ярмоленка і Єрьоменка сьогодні дав результат. Команда додала в швидкості, і протягом 15-ти хвилин зробила всю гру. Це говорить про клас. Втім, це мали робити і ті, хто вийшов на поле з перших хвилин, а не чекати, що суперник їм здасться на милість", - сказав він.

"З огляду на результати інших матчів, ми не могли сьогодні втрачати очки. "Шахтар" програв, "Металіст" і "Дніпро" зіграли внічию, так що у нас з'являється перспектива замахнутися на перше місце. Не знаю, як буде надалі, але у бік верхньої сходинки вже можемо дивитися", - впевнений Суркіс.

Також президент "Динамо" розповів про травму Артема Мілевського.

"Артему зараз роблять операцію. Після її закінчення ми будемо знати, на який термін він вибув. Йому повинні вставити пластину, будемо сподіватися, що все пройде нормально. Перелом у такому місці, що, за попередніми прогнозами фахівців, через 12 днів він зможе повернутися в групу. Але якщо чесно, я в це слабо вірю", - підсумував Суркіс.

Коментарі ()