Головне

Жеребкування чвертьфіналів єврокубків відбудеться 18 березня

08.03.2011 16:52 199 0

У п'ятницю, 18 березня, у штаб-квартирі УЄФА, що у Ньоні, відбудеться жеребкування чвертьфінальної та півфінальної стадій Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА сезону-2010/11.

Про це повідомляє офіційний сайт Європейського футбольного союзу.

Процедура жеребкування Ліги чемпіонів розпочнеться о 13.00 за київським часом. Її  вестиме генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно разом із послом фіналу на "Вемблі", екс-форвардом збірної Англії Гарі Лінекером.

Жеребкування Ліги Європи стартує о 14.00. Його теж проводитиме Джанні Інфантіно, якому цього разу допомагатиме посол фіналу в Дубліні, екс-півзахисник збірної Ірландії Роні Вілан.

Починаючи з чвертьфінального раунду, жеребкування відбувається всліпу: на цій стадії посіву команд не буде й між собою можуть зустрітися представники однієї асоціації.

Матчі 1/4 фіналу гратимуться вдома та на виїзді. Перші поєдинки пройдуть 5 та 6 квітня, а повторні зустрічі - за тиждень, 12 та 13 квітня.

Чотири переможці чвертьфіналу вже знатимуть своїх суперників у наступній стадії. Перші матчі півфіналу заплановані на вівторок і середу, 26 та 27 квітня. Повторні дуелі пройдуть 3 та 4 травня.

Останнім штрихом церемонії жеребкування стане визначення, хто з переможців першої та другої пар півфіналу стане формальним господарем вирішального поєдинку.

Фінал Ліги Чемпіонів-2010/11 пройде в суботу, 28 травня, на лондонському "Вемблі".

За такою ж схемою відбудеться жеребкування чвертьфіналів і півфіналів Ліги Європи. Матчі 1/4 фіналу будуть зіграні 7 та 14 квітня, а 1/2 фіналу - 28 квітня та 5 травня.

Коментарі ()