Головне

"Карпати" врятували очко в Києві. ВІДЕО

06.03.2011 19:08 493 0
"Карпати" врятували очко в Києві. ВІДЕО

Стартовий тур чемпіонату України після зимової перерви завершився результативною нічиєю (2:2) "Арсенала" та "Карпат". Зустріч сусідів по турнірній таблиці проходила за блідої гри в першому таймі та трилеру у заключній частині.

У стартові 45 хвилин поєдинку обидві командли грали в занадто прагматичний футбол.

Практично без небезпечних моментів і невисокої швидкості гра обох комманд виглядала млявою та нудною. Єдиним цікавим моментом став епізод в середині тайму, коли на поле вибігли близько 20 вболівальників "Карпат" і лише втручання "Беркута" допомогло хлопцям залишити поле. Оскільки на стадіоні ім. Баннікова трибуни знаходяться поруч з полем, то це чи не єдиний шанс юних фанатів потрапити у футбольний огляд на телеекрани.

Друга частина гри вже була веселішою. Більш агресивно заграв "Арсенал", де варто відзначити Максима Шацьких. Екс-гравець київського "Динамо" виконував функції плеймкера столичної команди і це йому вдавалося. Шацьких допоміг забити перший м`яч у ворота "Карпат" і віддав результативну передачу на Гусєва, коли той подвоїв рахунок.

Гості в цій грі забивали після стандартів. Двічі після навісів у штрафну Кожанова відзначалися новачок Блажиц та Мілошевич. Причому обидва голи була забити при допомозі рикошетів.

У втраті ж перемоги в доданий час "Арсенал" має звинувачувати лише себе. З хвилини 70-ї команда Юрія Бакалова почала грати на утримання рахунку, і це було стратегічною помилкою. "Карпати" хоча і не виглядали потужно в атаці, як в минулому році, але наполегливо штурмували ворота "Арсенала".

Свого команда Олега Кононова досягла вже в доданий час і врятувала важливий пункт в боротьбі за місце в єврокубках.

Коментарі ()