Головне

Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Металіст" 0:0. Коли нудніше не буває...

05.03.2011 18:51 446 0
Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Металіст" 0:0. Коли нудніше не буває...

Ви сподіваєтеся, що звіт буде обсяжним? Не вгадали! Що писати про матч, у якому лише кілька ударів полетіло у ствір воріт?..

До гри Маркевич здивував. Мільйонні придбання харків'ян в основний склад не потрапили. І якщо з Бланко все зрозуміло через травму, то факт, що Крістальдо вже на старті своєї кар'єри в Україні залишається у запасі, - насторожує. Зате здивував Мирон Богданович появою з перших хвилин росіянина Сєргєя Ткачова та словака Лукаша Штетіни.

Ні перший, ні другий себе не проявили. Не будемо ображати, а краще дамо час адаптуватися. До речі, у Штетіни у графі "Громадянство" на офіційному сайті Прем'єр-ліги значиться міфічна, як для української мови, країна "Словакія"... Зазначимо, що у "Металіст" цей захисник перейшов із словацької "Нітри".

Харків'яни так і не змогли відійти від ляпаса німецького "Байєра" у Лізі Європи. Попереду у підопічних Маркевича нічого не виходило. По-справжньому небезпечний момент стався лише після прямого удару зі штрафного - удар Хав'єра Долганський відбив.

І тепер ставиш собі запитання, чи варто було Девіча тримати у дублі поки той не підпише новий контракт. Це запитання до керівництва "Металіста". Але наразі Девіч ще далекий до своєї напівоптимальної гри... Цього дня Марко лише кілька разів доторкнувся до м'яча, коли його випустив Маркевич.

Що ще по матчу? А нічого!.. Моментів не було, команди бігали у центрі поля. Втрачали, здобували... І так майже весь матч.

"Металіст" втрачає очки та відпускає "Динамо". Будемо слідкуваи надалі за грою харків'ян і їхніми можливостями на путівку у Лігу Чемпіонів. А "Ворскла" знову підтвердила репутацію незручного суперника для лідерів українського чемпіонату.

Коментарі ()