Головне

Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Динамо". Важкий дебют для Гордєєва. ВІДЕО

05.03.2011 13:40 658 0
Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Динамо". Важкий дебют для Гордєєва. ВІДЕО

Дебютний матч на тренерському містку донецького клубу закінчився повним фіаско для російського спеціаліста Андрія Гордєєва. На РСК "Олімпійський" сьогодні грала лише одна команда - "Динамо" Юрія Сьоміна. Решта 11 гравців у білих футболках і чорних трусах просто хаотично переміщалися по полю, в більшій мірі заважаючи один одному.

З перших хвилин зустрічі кияни показали, що приїхали до Донецька за перемогою. Напередодні матчу проти "Манчестер Сіті" не грав Андрій Шевченко, який ніби-то отримав ушкодження, але з огляду на важливість матчу проти англійців можна зробити висновок, що Сьомін просто захотів поберегти вже не молодого форварда.

Не приїхав на матч екс-півзахисник "Локомотива" Сашко Алієв, який днями повернувся у розташування київського клубу. Мабуть, саме відсутність найкращого друга і партнера по команді не дала можливості й впевненості на всі сто розкритися Артему Мілевському, який у цьому матчі відзначився тим, що двічі влучив у стійку. І як завжди витримав усі радості грубої гри підопічних Гордєєва. Будемо сподіватися, що з приходом Алієва поліпшиться і показник результативності Артема, ККД якого на полі поки-що залишає бажати кращого.

Ще в середині першого тайму матч можна було закінчувати. "Металург" не створив жодного моменту, а про якість оборонних дій команди яскраво свідчить рахунок на табло. "Динамо" забило два швидкі голи і далі просто перегравало донеччан на класі.

В другому таймі гра стала відверто нудною: одні не могли грати, бо в них це не виходило, а інші не хотіли, бо вже думали про наступний матч проти "Манчестер Сіті". Загалом у матчі непогано зіграв сьогодні Гармаш, який отримав місце у складі за відсутності Шевченка і Алієва. Було помітно, що хлопець готовий доводити свою спроможність конкурувати з більш досвідченими партнерами по команді.

Непогане враження також справляло взаєморозуміння,яке "Динамо" показує з приходом Сьоміна. Команда дуже швидко "сідає" в оборону, великими силами обороняється, атакує, підстраховує, одним словом -  робить все те, чого сьогодні не вистачило "Металургові".

Замість епілогу.

Андрієві Гордєєву на посаді тренера "Металурга" доведеться ще дуже багато працювати, адже футболісти просто не можуть поки грати в комадний футбол. Немає колективу на полі - нема і результату.  А так, як перед клубом стоїть завдання виходу в зону єврокубків, йому треба запитати самого себе: "а чи варто з такою грою це робити?".  Поки що це питання риторичне.

Коментарі ()