Головне

Рамос: "Я вражений атмосферою у колективі"

03.03.2011 15:48 439 0
Рамос: "Я вражений атмосферою у колективі"

Хуанде Рамос залишився задоволений підготовкою "Дніпра" на зимових зборах і впевнений у тому, що його команда здатна досягти успіху у весняній частині сезону.

Про це іспанський тренер заявив на презентації новачків клубу, яка відбулася у четвер, 3 березня, на "Дніпро-Арені", передає кореспондент "Чемпіона".

"От і закінчилася зимова перерва. Це були дуже довгі збори, але ми провели їх у відмінних умовах, і тепер ми готові грати. З нами наші новачки, і тепер у нас є все для того, щоб виконувати ті завдання, які стоять перед нами", - почав він.

За його словами, в Іспанії, де "Дніпро" проводив збори, була чудова погода, і тому вони дуже добре попрацювали там.

"В Україні у нас є велика перевага - наш клуб має чудовий критий манеж, де ми також можемо проводити тренування у комфортних умовах. Сьогодні ж ми дали гравцям можливість попрацювати на полі стадіону, щоб вони змогли відчути газон, на якому їм належить зіграти за кілька днів. Тож на якості тренувань клімат жодним чином не позначився, і ми не збираємося шукати виправдань у цьому факторі", - заявив тренер.

Рамос заявив, що він задоволений новачками клубу, які відразу подружилися і чудово спілкуються.

"Я хочу сказати нашим новачкам: "Ласкаво просимо!". Ви знаєте, я тут уже три місяці, але досі не надто добре спілкуюся з місцевими гравцями, не завжди розумію їх, їхній гумор. Я просто вражений атмосферою у нашому колективі. Недавно у нас була спільна вечеря, сьогодні - знову. Я навіть не здогадуюся, як їм це вдається", - розповів він.

"Зі складом на недільну гру з "Таврією" я ще не визначився - тренувальний цикл поки що не завершений. Зокрема, нічого не можу сказати про те, чи зможе зіграти Селезньов. Це залежатиме від багатьох факторів - і його самопочуття, і стану поля, і багатьох інших. Нас чекає довгий сезон, і ми не поспішатимемо", - зазначив наставник "Дніпра".

"Для нас однаково важливі всі матчі, бо у всіх них розігруються 3 очки. Тому ми однаково налаштовуватимемося і на зустрічі з "Металістом", "Шахтарем" або "Динамо", і на зустріч із "Таврією". Ми прагнутимемо перемагати у кожному матчі", - тренер не став ділити суперників на принципових і не дуже.

"Остання фаза сезону буде найцікавішою. На нас чекають 11 матчів чемпіонату, окрім того, цікавий двобій буде і в півфіналі Кубку України. І якщо нам все вдаватиметься, то у кінці сезону ми зможемо добре відсвяткувати", - підсумував він.

Коментарі ()