Головне

Суркіс: "Алієв 5-го не зіграє"

03.03.2011 14:42 545 0

Олександр Алієв не буде брати участь у матчі проти донецького "Металурга".

Про це заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс, коментуючи перехід хавбека з "Локомотиву" в київський клуб.

"Умови, на яких ми домовилися - це конфіденціальна інформація. Але можу сказати, що вони влаштували і нас, і пані Смородську. У середу ми вийшли на "Локомотив" з черговою пропозицією про перехід Алієва і нам вдалося знайти компроміс", - говорить Суркіс.

Також Суркіс розповів, що перед підписанням контракту зустрічався з Алієвим.

"Він не поїхав на третій збір і, розмовляючи з ним, я зрозумів, що у нього не та травма, яка не дозволяє йому тренуватися. У Сашка було вкладено багато здоров'я і сил у київському "Динамо" і кидати його на призволяще ми не хотіли", - продовжив президент "Динамо".

На питання, чи зіграє алієв у найближчому матчі чемпіонату України, Суркіс відповів: "Це нереально. Гравця треба протестувати, зрозуміти, в якому він стані. Команда у нас зараз в тонусі, на ходу. Ми ж купували Алієва не для того, щоб він рятував "Динамо". Тим більше в Лізі Європи він грати вже не зможе".

"Важливо те, що Саша повернувся додому, його хотів бачити тренер. І Сьомін дуже задоволений, що перехід відбувся. Я сподіваюся, що найближчим часом Алієв набере кондиції, з ним позаймається тренер з фізпідготовки Пінколіні і все буде в порядку", - цитує Суркіса sovsport.ru.

Коментарі ()