Головне

ФІФА і УЄФА дали ФФУ 30 днів на збір необхідних документів

03.03.2011 14:14 399 0

На адресу першого віце-президента, виконавчого директора ФФУ Олександра Бандурка надійшов лист за підписом генеральних секретарів ФІФА та УЄФА - Жерома Вальке та Джанні Інфантіно відповідно.

Про це повідомляє  Інформ-служба ФФУ.

У ньому, зокрема, йдеться: "ФІФА та УЄФА із задоволенням взяли до відома позитивну тенденцію, яка намітилась у даний час... Втім, ми також відмітили, що 20 членів досі не повністю виконали вимоги, викладені у листі ФІФА від 24 січня 2011 року".

Публікуємо повиний лист.

"Шановний пане Бандурко!
 
Ми посилаємось на Ваш лист від 22 лютого 2011 року. ФІФА та УЄФА із задоволенням взяли до відома позитивну тенденцію, яка намітилась у даний час. Здається, що ситуація рухається в напрямку об'єднання футбольної сім'ї у Вашій країні.
 
Втім, ми також відмітили, що 20 членів досі не повністю виконали вимоги, викладені у листі ФІФА від 24 січня 2011 року. Зокрема, ми просили Вас надати нам "підтвердження від уповноважених керівних органів членів ФФУ щодо виконання [такими/цими членами] вимоги [припинити будь-яку діяльність, спрямовану на організацію виборів до закінчення строку повноважень керівництва ФФУ в 2012 році]".
 
У зв'язку з цим, ФІФА та УЄФА надають Вам 30 днів для завершення збору документів, оформлених належним чином. Це б дозволило нам закриту цю справу.
 
Заздалегідь вдячні Вам за Вашу люб'язну співпрацю.
 
З повагою,
 
ФІФА
Жером Вальке
Генеральний Секретар
УЄФА
Джанні Інфантіно
Генеральний Секретар

З оригіналом листа можна ознайомитися тут.

Коментарі ()