Головне

Ігор Петров: "Буде нелегко, але "Шахтар" переможе"

03.03.2011 13:24 253 0

У матчі проти "Севастополя" футболісти "Шахтаря" отримають перемогу.

Про це заявив екс-півзахисник "Шахтаря" Ігор Петров.

"У севастопольській команді відбулися значні зміни - і у складі, і в тренерському корпусі. Кримчанам дані зміни пішли, швидше за все, на користь. Команди зараз повинні знаходиться у хорошому фізичному стані, тому що пройшли кілька навчально-тренувальних зборів", - сказав він.

"У "гірників", на мій погляд, все ж є певна перевага, тому що вони вже провели гарний матч з "Ромою", який показав в цілому, що команда на "ходу". Ще важливо те що "Шахтар" кілька років грає стабільним складом, роблячи придбання, які сприяють посиленню гри", - продовжив Петров.

Також Петров зазначив, що на його думку перемогу в матчі святкуватиме "Шахтар".

"На результат матчу можуть вплинути лише погодні умови і стан газону. Думаю, що буде нелегко, але "Шахтар"переможе", - цитує Петрова terrikon.com.

На питання, яка головна інтрига в другій частині сезону, екс-захисник "Шахтаря" відповів: 2Боротьба за друге лігочемпіонське місце. "Дніпро" і "Металіст", продуктивно попрацювали на трансферному ринку. З іншого боку, в "Динамо"повернувся старий-новий тренер. І ці складові тільки значно підсилять конкуренцію в боротьбі за місце під сонцем".

Коментарі ()