Головне

Вукоєвіч: "Динамо" під силу конкурувати з "Манчестер Сіті"

25.02.2011 09:42 628 0

Київське "Динамо" зможе дати бій англійському "Манчестер Сіті" в 1/8 Ліги Європи.

Про це після перемоги над "Бешикташем" (4:0) заявив автор першого забитого голу у ворота турецького клубу Огнєн Вукоєвіч.

"Думаю, що все-таки "Динамо" сильніше за "Бешикташ". Ми це показали і в Стамбулі, і сьогодні. Будь-якій команді було б важко забити чотири м'ячі такому суперникові як "Бешикташ". А ми забили сумарно вісім. Я дуже радий, що сьогодні, перед своїми вболівальниками, ми показали таку гру, показали, що ми є серйозною командою. Тепер підемо на Манчестер", - сказав він.

Також Вукоєвіч оцінив суперника "Динамо" по 1/8 Ліги Європи.

"Це дуже хороша команда, складена з футболістів високого рівня. Але я думаю, що "Динамо" під силу конкурувати з "Манчестер Сіті". Ми показали, що у нас в команді тепер зовсім інакше йдуть справи з дисципліною на футбольному полі. Ми намагаємося і в обороні, і в атаці діяти великими силами", - зазначив гравець.

На питання, чи зможе "Динамо" дійти до фіналу Ліги Європи, Вукоєвіч відповів: "До цього етапу ще дуже далеко. Рано про це думати. Особисто у мене всі думки зараз навіть не про "Манчестер Сіті", а про донецький "Металургу". Адже і в чемпіонаті України ми також повинні показувати серйозний рівень гри і давати результат: "Дніпро" близько, "Металіст" ще ближче".

Підсумовуючи, Огнєн оцінив шанси свого клубу наздогнати "Шахтар" в чемпіонаті України.

"Відрив великий, а "Шахтар" - команда серйозна. Якщо нам вдасться для початку скоротити відставання від донеччан, тоді вже можна буде про щось говорити. Зараз же, коли у нас на 12 очок менше, обговорювати дану тему важко", - цитує Вукоєвіча dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()