Головне

Лисенко: "Не вважаю, що я гірший за Девіча або Крістальдо"

25.02.2011 09:23 389 0

Форвард Володимир Лисенко, якого "Металіст" віддав у "Кривбас" на правах оренди, хоче отримувати більше ігрової практики.

Про це заявив сам гравець, коментуючи перехід до криворіжського клубу.

"Чому пішов з "Металіста"? Ну, по-перше, не ставлю крапку у стосунках з харків'янами, так як перебуваю у "Кривбасі" в оренді, по-друге, хочеться отримувати більше ігрової практики. Тепер буду доводити Юрію Максимову, якого знаю, як кваліфікованого футболіста і тренера, що гідний місця у складі", - сказав він.

"У "Металісті" є і Крістальдо, і Марко Девіч. Не скажу, що я гірший. Просто так склалися обставини. Знав, що криворіжці виявляють до мене інтерес, але до конкретики справа дійшла лише після гри з "Байером". Питання щодо переходу обговорив і з Юрієм Максимовим, і з Мироном Маркевичем.

Ну а потім переконав керівництво, що на даний момент варіант з "Кривбасом" - найбільш оптимальний з усіх точок зору. Мені зараз потрібна ігрова практика, оскільки на носі молодіжний чемпіонат Європи, взяти участь в якому я дуже хочу", - зазначив гравець.

Також Лисенко оцінив шанси "Кривбаса" на участь у чемпіонаті України.

У "Кривбаса" хороший плацдарм для подальших успіхів. Потрібно здобути ще кілька перемог і будемо вже в середині таблиці. Головне - максимально налаштовуватися на кожен поєдинок", - цитує форварда sport-express.ua.

Коментарі ()