Головне

Грозний: "Сьомін захоче сподобатися київським уболівальникам"

24.02.2011 10:44 530 0

У матчі проти "Бешикташа" київське "Динамо" гратиме лише на перемогу.

Таку дуку висловив заслужений тренер України В'ячеслав Грозний.

"Упевнений, і Сьомін, і "динамівці" захочуть сподобатися київським уболівальникам в першому домашньому поєдинку в цьому році. Тому ніхто не стане грати абияк. Важливо зберегти той позитивний настрій, з яким команда повернулася додому після відмінної перемоги в Стамбулі", - сказав він.

"Сьоміну нема чого зараз штучно притримувати своїх лідерів. Навпаки, їм потрібно дати можливість "розігнатися ", відчути смак хорошого футболу. Тому впевнений, що всі провідні гравці "Динамо" вийдуть з перших хвилин і зіграють класно. І чудовий настрій, і хороша фізична готовність їм це сьогодні дозволяють", - продовжив Грозний.

Також Грозний зазначив, що цікаво буде подивитися, хто замінить травмованого Михалика.

"Цікаво буде подивитися і на динамівський захист за відсутності травмованого Михалика. На місце Тараса в центрі оборони претендує Бетао або Алмейда, якого зліва підмінить Попов", - зазначив він.

На думку В'ячеслава Грозного, в сьогоднішньому матчі глядачі обов'язково побачать голи.
 
"Турки спробують реабілітуватися за крупну поразку вдома і напевно вже з перших хвилин підуть вперед великими силами. Упевнений, що у господарів буде достатньо часу і простору для контратак. Отже, буде багато моментів і, сподіваюся, багато голів", - цитує Грозного mycityua.com.

Коментарі ()