Головне

Сьомін: "Відсутність Михалика - велика втрата для нас"

23.02.2011 19:32 435 0

Відсутність Тараса Михалика у матчі проти "Бешикташа" - дуже велика втрата для "Динамо".

Про це на передматчевій прес-конференції заявив наставник киян Юрій Сьомін, передає кореспондент "Чемпіона".

"Після матчу з "Бешикташем" хлопці, які грали, отримали два вихідних дні, інші відпочивали на один день менше. Тренувалися в такому режимі: першу половину заняття проводили в манежі, розминаючись там, а основну частину роботи проводили на відкритому повітрі. Благо, футбольне поле був підготовлене дуже добре", - сказав він.

"Крім Михалика, всі живі-здорові. Та й щодо Тараса ситуація теж обнадійлива: сподіваюся, обійдемося без операції. Але це дуже велика втрата для нас, оскільки це гравець високої кваліфікації, і виступає він на дуже відповідальній позиції. З його присутністю на полі у нас була певна стабільність", - зазначив Юрій Павлович.

Також тренер киян поділився враженнями від стану газону на стадіоні "Динамо".

"Газон на стадіоні "Динамо" знаходиться в дуже хорошому стані. Наші співробітники, звичайно, молодці - стежили за полем, готували його до матчу. Газон був накритий спеціальним покриттям, а снігу не дозволяли на ньому довго затримуватися. Так що нас чекає досить зелене поле хорошого рівня", - запевнив наставник "Динамо".

На питання, чи будуть зміни в складі у порівнянні з першим матчем проти "Бешикташа", Сьомін відповів: "Зміни в складі будуть мінімальними".

Коментарі ()