Головне

Президент "Скали": Головна проблема нашого футболу - суддівство

19.02.2011 16:25 178 0

Рівень українських арбітрів залишає бажати кращого, хоч і почав зростати після приходу до України Колліни.

Про це офіційному сайту стрийської "Скали" заявив президент клубу Микола Кміть.

"У нашому футболі є велика проблема, про яку я не можу не сказати - це суддівство, рівень якого не витримує жодної критики", - сказав він.

"Хоча б такий банальний приклад: футболісти "Скали" за півтора року не пробили жодного 11-метрового, проте це не йде у порівнянні з кількістю пенальті, які пробили інші команди", - згадує він.

"Це про щось говорить. Але ми ніколи не будемо грати в ті нечесні ігри, які пов'язані з корумпованим суддівством. Можливо, тому ми не в трійці призерів II Ліги нашої групи "А", - вважає Кміть.

Виходом, на його думку, для команди може стати підвищення результативності, бо тоді суддям буде важко втручатись і впливати на результат гри.

"Хоча, слід визнати, що і сьогодні вже є судді, які показують приклад достойного і справедливого суддівства, а з приходом Колліни, відбулись зрушення в позитивну сторону", - зазначив він.

"Я маю його особисті гарантії, що він буде переглядати всі відеозйомки наших поєдинків, до яких ми маємо претензії, аналізуючи конфліктні ситуації з усіх сторін та добиваючись справедливого суддівства", - резюмував Кміть.

Коментарі ()