Головне

Маркевич: "В обороні команда зіграла погано"

17.02.2011 22:42 294 0

Оборона харківського "Металіста" у матчі проти "Байера" зіграла погано.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив наставник клубу Мирон Маркевич, пише офіційний сайт харків'ян.

"Звичайно, в обороні команда зіграла погано, особливо в другому таймі. Це стосується всіх футболістів. Всі бігли забивати голи, але забували при цьому, що є свої ворота. Вони нас просто покарали наприкінці другого тайму. Я думаю, ми не повинні програвати з таким рахунком, але це футбол і треба грати до кінця. Звичайно, з такими командами треба бути постійно мобілізованими", - сказав він.

Також Маркевич назвав футболістів, яких не вистачало у складі його команди.

"Папа, Едмар, Девіч, Пшеничних. Вільягра грав на уколах, і сьогодні був не в кращій своїй формі. Єдине - результат підвів. Я вважаю, що команда півтора тайму грала на рівні і ми нічим не поступалися суперникові", - зазначив тренер.

На питання, хто з травмованих зможе взяти участь у наступному матчі, Мирон Богданович відповів: "Будемо готувати і Едмара, і Папа Гуйє, хоча все залежить від них. Ми не можемо ризикувати здоров'ям футболістів, так як у нас скоро починається чемпіонат. У другій грі ми повинні довести, що теж уміємо грати у футбол - це основне".

Підсумовуючи, тренер оцінив гру новачків клубу.

"Був би повний склад, я б, напевно, не ставив новачків. По-перше, вони ще не грали за такої погоди, по-друге - стадіон, уболівальники, емоції.  Я не можу сказати, що вони сильно зіграли. Бланко моментами виглядав непогано. Крістальдо старається, але поки що немає розуміння. А кому поставити хорошу оцінку? За рахунку 0-4 - мені б цього робити не хотілося", - закінчив Маркевич.

Коментарі ()