Головне

Юпп Хайнкес: "Не чекав такого результату"

17.02.2011 22:26 284 0

Наставник "Байера" Юпп Хайнкес не очікува, що його команда покаже таку результативність у матчі проти "Металіста".

Про це він заявив на післяматчевій прес-конференції, пише прес-служба харківського клубу.

"Думаю, що для нас це видатний результат. Сьогодні була чудова гра. На самому початку ми не зовсім знайшли потрібний ритм, але потім все налагодилося, і ми відразу влилися в гру. І, таким чином, забили голи", - сказав він.

"Спершу ми допускали невелику кількість помилок, але під кінець гри нам вдалося забити. З огляду на те, що в мене є досвід гри в європейських матчах як гравця і тренера, я розумію, як це робиться. Якщо чесно, я не очікував такого результату, незважаючи на те, що у наших гравців більше досвіду. Ми зіграли сьогодні трохи мудріші і швидше", - зазначив тренер.


Також Хайнкес зазначив, що після третього голу зрозумів, що його команда переможе.

"Будучи тренером, ніколи не можна бути впевненим, що твоя команда здобуде перемогу до фінального свистка, але коли ми забили третій гол у ворота "Металіста", я зрозумів, що перемога наша. Я бачив, що ми можемо контролювати те, що відбувається на полі, тому був спокійний", - сказав він.

На питання, хто, на його думку переможе у наступному матчі, наставник "Байера" відповів: "Ми будемо грати умотивовано. Я думаю, нам достатньо цього результату, щоб пройти в наступний етап".

Коментарі ()