Головне

Ребров: "В єврокубках "Бешикташ" практично не пропускає"

15.02.2011 16:28 414 0

Суперник "Динамо" в 1/16 Ліги Європи турецький "Бешикташ" пропускає дуже мало голів у єврокубках.

Таку думку висловив асистент головного тренера київського клубу Сергій Ребров, пише sport-express.ua.

"Ми переглядали ряд матчів стамбульців, зокрема, останній з "Анкарагюджю" (0:1). Думаю, найсильнішою стороною "Бешикташа" є лінія атаки, де з'явилися такі сильні футболісти, як Сімау Самброза, Угу Алмейда. Також націлені на атаку й інші кваліфіковані виконавці - бразилець Нобре, ще один португалець Куарежма", - сказав він.

На питання, чи згоден він з тим, що слабкими у суперника є оборона і останній рубіж, Ребров відповів: "Напевно. Хоча в єврокубках "Бешикташ" практично не пропускає. До того ж на своєму полі будь-яка турецька команда діє з особливим азартом. Знаю на власному досвіді - ще коли захищав кольори "Фенербахче", навіть захисники бігли забивати м'ячі.

"Що стосується воротарської позиції, то, наскільки мені відомо, основний голкіпер отримав травму. В останньому поєдинку місце у воротах зайняв молодий воротар, але проти "Динамо", судячи з усього, зіграє ветеран Рюшту Речбер - йому вже під 40 років", - зазначив екс-динамівець.

Наостанок Ребров зазначив, що "Динамо" може пройти в наступний раунд.

"Все залежить від нас самих. "Бешикташ" - небезпечний суперник, ми його поважаємо, але не боїмося. Вважаю, "Динамо" під силу пробитися в наступний раунд Ліги Європи. Якщо покажемо свою гру, думаю, все у нас вийде", - підсумував він.

Коментарі ()