Головне

Гладкий: "Нашим новачкам потрібен час"

15.02.2011 15:40 505 0

Новачкам "Дніпра" потрібен час, аби показати все, на що вони здатні.

Таку думку висловив форвард дніпропетровського клубу Олександр Гладкий, пише pressing.net.ua з посиланням на видання "Команда".

"Поза сумнівом, всі новобранці - хороші футболісти. Рівас, Інкум, Жуліано - всі це гравці високого класу і зараз вони поступово вливаються в команду. Але щоб вони показали себе у всій красі, потрібен час. Тому не варто робити поспішних висновків і давати оцінки.

Треба трохи почекати, і вже в матчах чемпіонату ми зможемо побачити, чого вони варті насправді. Але я впевнений, що всі хлопці, які прийшли до нас цієї зими, заграють у "Дніпрі" і допоможуть команді здобувати перемоги", - сказав він.

Також Гладкий розповів про другий збір "Дніпра" в Іспанії.

"Ми виконали всі поставлені завдання, відмінно попрацювали під час перебування в Іспанії. До того ж, виграли Marbella Cup, а це означає, що колектив знаходиться в хорошій формі і може досягати успіху" - вважає Олександр.

Наостанок гравець зазначив, що йому і його партнерам по команді пдобається працювати з Хуанде Рамосом.

"Тренувальний процес у нас налагоджений до дрібниць, всім хлопцям подобається працювати з іспанським фахівцем. Тепер, коли ми досягли взаєморозуміння, і колектив солідно посилився, ми зможемо поборотися за вищі місця у чемпіонаті", - запевнив він.

Коментарі ()