Головне

Сьомін: У нас є свої "зірки" - Шевченко та Мілевський

04.02.2011 20:01 480 0
Сьомін: У нас є свої "зірки" - Шевченко та Мілевський

Напередодні матчу "Динамо" проти турецького "Бешикташа" в 1/16 Ліги Європи, головний тренер киян Юрій Сьомін відповів на питання турецької преси.

Пропонуємо вашій увазі нарізку найцікавіших відповідей Сьоміна турецькій пресі, які наводить hotsport.com.ua.

Про "Бешикташі"

Наш майбутній суперник - "Бешикташ" - дуже сильний європейський клуб. У його складі грають справжні світові зірки: Куарежма, Гуті, Сімау, Алмейда. Правда і в "Динамо" є "зіркові" футболісти, такі як Шевченко і Мілевський.

Ми не боїмося "Бешикташ", але поважаємо його як непростого суперника. Щоб обіграти турецький клуб, нам потрібно не дати його окремим гравцям можливість діяти так, як вони звикли.

Про фанатів "Бешикташа"

Я знаю, що фанати "Бешикташа" відомі своєю пристрастю на весь світ. Так це ж чудово! Значить, на стадіоні буде створена відмінна футбольна атмосфера. Заради такої атмосфери і варто грати у футбол.

Про турецький футбол

Турецький футбол розвивається з кожним роком. Міжнародний авторитет турецьких клубів зміцнюється все сильніше і сильніше.

Все частіше ми можемо побачити представників Туреччини у найпрестижніших турнірах. Важливо й те, що й національна збірна Туреччини завжди є серйозним суперником на чемпіонатах світу та Європи.

Про можливі санкції до ФФУ з боку ФІФА

Я думаю, що в цьому питанні повинні бути зроблені правильні і своєчасні висновки. Все буде добре. Я впевнений, що загроза санкцій з боку ФІФА буде усунена найближчим часом.

Коментарі ()