Головне

Чигринський: Ми усвідомлюємо важливість результатів

26.01.2011 23:34 309 0

Перемога над празькою "Спартою" має створити позитивний настрій для футболістів донецького "Шахтаря" та допомогти у підготовці до ігор з "Ромою".

Про це офіційному сайт донеччан заявив провідний захисник команди Дмитро Чигринський.

"Та за великим рахунком самі собі створили складності. Ми непогано підійшли до цієї гри в плані психології", - вважає він.

"Нехай у минулих іграх ми програли, але поступово почали приходити до тями і згадувати наші принципи. Так що зараз були більш підготовленими", - додав він.

"Проглядалися позитивні моменти гри, непогано контролювали м'яч, але на рівному місці пропустили гол. У тому епізоді просто не розібралися", - наголосив Дмитро.

"Ми й без слів тренера всі усвідомлюємо важливість результатів. Будь-яка перемога добре впливає на психологію. Якщо граєш добре - рідко буває, що програєш", - каже бек.

"Ми були налаштовані на хорошу гру і на перемогу. Дуже добре, що виграли в заключній грі збору. Поліпшили настрій, тепер відпочинемо день і будемо готуватися до іспанського турніру", - додав "гірник".

За словами Чигринського, час ще є, а мета "Шахтаря" - вдала гра з "Ромою", від чого і треба буде відштовхуватися в підготовці команди.

Коментарі ()