Головне

Данілов: Суркіс дезінформував ФІФА

26.01.2011 10:25 671 0

Президент ФФУ Григорій Суркіс дезоінформував ФІФА щодо ситуації в українському футболі. Про це заявив президент Прем`єр-Ліги Віталій Данілов, коментуючи лист від ФІФА, в якому є попепредження щодо можливих наслідків по усуненню з посади президента ФФУ Григорія Суркіса.

"ФІФА дезінформована щодо ситуації в українському футболі.  Але мене інше турбує. Суркіс усіма силами намагається стриматися у своєму кріслі. І готовий поставити під удар цілу країну, дезінформуючи про ситуацію.

Але ж більшість колективних членів ФФУ вимагають скликати Конгрес із питанням про недовіру йому. Так замість того, щоб показати свою відкритість і готовність до діалогу, спробувати порозумітися перед футбольною громадськістю, Суркіс ініціює застосування найжорстокіших санкцій до України, у результаті яких можуть постраждати мільйони вітчизняних вболівальників. І все це заради однієї мети - утриматися в такий спосіб у кріслі.

Ми чекаємо Виконкому ФФУ, щоб розглянути питання 38 колективних членів і дізнатися, хто і яку інформацію надавав ФІФА й з ким з 28 членів Виконкому це було погоджено", - цитує Данілова "Сегодня".

Коментарі ()