Головне

Маазу відрахували з "Бордо" через конфлікт з вболівальниками

26.01.2011 10:10 263 0

Нападник збірної Нігерї Оуво Моусса Маазу, що вступив у конфлікт із вболівальниками "Бордо", більше не вийде на поле в складі французької команди.

Найімовірніше , найближчим часом угода про його оренду буде розірвана, і гравець повернеться в розташування московського ЦСКА.

"Своєю поведінкою він не залишив нам вибору, - цитує президента "Бордо" Жана- Луі Тріо офіційний сайт клубу. - Маазу більше не надягне футболку нашої команди.

Відносини між африканцем і фанатами "Бордо" зіпсувалися після програного матчу на Кубок Франції із клубом другого дивізіону "Анжера". Вболівальники звинуватили легіонера в небажанні викладатися на поле й скандували на його адресу образливі кричалки, а сам Маазу у відповідь після гри заявив, що його не турбує доля команди, адже в нього контракт із ЦСКА. Після цього шанувальники "Бордо" розписали базу клубу графіті із закликами позбутися футболіста, а в минулий вівторок влаштували пікет на тренуванні команди, повідомляє www.sportbox.ru.

22-річний Маазу провів за "Бордо" 15 матчів у чемпіонаті Франції й забив 1 гол. Раніше він також виступав за "Монако", бельгійський "Локерен", а також ряд африканських клубів.

Коментарі ()