Головне

Кононов: Наш захист суттєво посилиться

23.01.2011 10:26 368 0

Прихід до "Карпат" словенського захисника Грегора Балажіа зможе вивести захист команди на новий рівень у випадку, якщо гравець розкриє свій потенціал.

Про це головний тренер команди Олег Кононов заявив офіційному сайту клуба.

"У нас вже є два центральних захисники з Сербії - Іван Мілошевіч та Неманья Тубіч. Тепер у "Карпати" прийшов ще один гравець з Балкан. І це не випадково", - сказав він.

"Я вважаю, що балканська школа футболу є дуже доброю. Тренери в усіх країнах колишньої Югославії працюють на совість і готують кваліфікованих гравців, на яких є попит в усьому світі". - вважає він.

"У нас останнім часом гостро стояло питання у центрі захисту. Наш трансфер-директор Ігор Йовічевіч запропонував кандидатуру Грегора", - розповів білорус.

"Я бачив його у двох іграх відбору до молодіжного чемпіонату Європи між збірними України і Словенії. Окрім тих матчів я переглянув ще багато поєдинків за його участю", - продовжив він.

"Грегор є координований, швидкий, добре підбирає м'яч як внизу, так і зверху. А найголовніше, у цього гравця є інтелект", - наголосив Кононов.

"Так, він ще молодий і немає великого досвіду. Є йому й над чим працювати. Але у нього є чималий потенціал і тепер вже й від тренерів залежить, чи зможе він його розкрити саме в "Карпатах", - резюмував він.

Коментарі ()