Головне

Червенков: "Севастополю" потрібні класні виконавці"

21.01.2011 19:18 434 0

Аби посилити свою гру, ПФК "Севастополь" обово'язково потрібні класні виконавці.

Про це заявив наставник клубу Ангел Червенков, коментуючи трансферну роботу клубу цієї зими, пише офіційний сайт ПФК "Севастополь".

"У Младенова немає ніяких проблем - він готовий повністю. Веремко, мені здається, потрібно буде час освоїтися, але він класний воротар, упевнений у своїх силах і я дуже радий, що нам вдалося укласти з ним контракт. Тепер у воротарів буде серйозна конкуренція, а де конкуренція, там буде і якість роботи", - сказав він.

"Що стосується того, хто запропонував взяти цих футболістів у клуб, то тут все максимально просто - всі повинні виконувати свою роботу. Ми озвучили конкретні позиції, які потребують посилення; агенти, які працюють з клубом, почали пошук гравців на ці позиції; запропоновані футболісти були нами схвалені або не схвалені, і керівництво клубу уклало з ними контракт", - продовжив тренер.

Також Червенков висловив розповів про плани стосовно наступних трансферів.

"Ще кілька футболістів приєднається до нас у Туреччині. Є цікаві варіанти. Зараз вже ведуться переговори з деякими гравцями. Нам обов'язково потрібні класні виконавці. Фігури. Люди, які вже зараз можуть допомогти команді значно посилити свою гру",- зазначив Червенков.

Коментарі ()