Головне

Валяєв: "Шанси "Динамо" в боротьбі з "Бешикташем" - 50 на 50"

21.01.2011 10:31 475 0

Шанси київського "Динамо" в боротьбі з турецьким "Бешикташем" в 1/16 Ліги Європи  рівні.

Таку думку висловив півзахисник харківського "Металіста" Сергій Валяєв, пише dynamo.kiev.ua, посилаючись на видання "Команда".

Нагадаємо, що не так давно харків'яни зустрічалися з цією командою. Восени 2008 року "Металіст" на шляху до групового турніру Кубка УЄФА з успіхом пройшов "Бешикташ": у першому, виїзному, поєдинку підопічні Мирона Маркевича зазнали мінімальної поразки з рахунком 0:1, зате через два тижні вдома, вони не залишили від суперника "каменя на камені" - 4:1.

"Шанси "Динамо" в боротьбі з "Бешикташем", думаю, 50 на 50. Для багатьох загадкою стане нинішнє "Динамо". Цю команду знову очолив Юрій Сьомін, який зажив слави виключно тренера-максималіста. До того ж у "динамівців" є недолік ігрової практики. Тренування - це одне, а матчі, особливо офіційні, зовсім інше", - зазначив Валяєв.

"На боці "Динамо" має бути те, що перша гра відбудеться в Стамбулі, а відповідь - у Києві. Це плюс. Не сумніваюся, що кияни просто зобов'язані будуть налаштуватися на турків найрішучішим чином. Восени 2008-го настрій нам дуже допоміг. Сподіваюся, допоможе він і "Динамо", - підсумував гравець "Металіста".

Коментарі ()