Головне

Тлумак: "Кілька днів тому підвернув ногу"

21.01.2011 10:22 374 0

У перші два дні підготовки "Карпат" до весняної частини сезону воротар Андрій Тлумак через ушкодження займався за індивідуальною програмою в тренажерному залі.

Про це повідомляє Інформаційний центр ФК "Карпати".

"Нічого страшного не трапилося, просто кілька днів тому підвернув ногу і отримав невеличке ушкодження гомілкостопу. А враховуючи стан поля, медики порадили краще зачекати кілька днів, поки все буде в повному порядку", - сказав голкіпер.

Також Тлумак розповів про плани "Карпат" на 2011-й рік.

"Після того, що ми досягли у 2010 році, хочеться як мінімум повторення. Ні, точніше буде сказати, що ми хочемо більшого. Звичайно, ми будемо прагнути знову здобути путівку в Лігу Європи і вийти в груповий турнір. Але вже в групі треба постаратися набрати значно більше очок, ніж нам вдалося це у нинішньому сезоні", - зазначив він.

"Вважаю, що найбільш яскраву, видовищну та змістовну гру, незважаючи на поразку, ми показали проти "Боруссії". І це при тому, що грали ми з командою, яка цього сезону всіх підряд виносить у Бундеслізі, а проти нас вийшла в бойовому складі. Я в п'ятницю дивився їхню гру з "Байером" - просто супер!

І ще раз переконався, що ми з "Боруссією" дійсно зіграли дуже добре. Та й загалом вважаю, що як для першого разу, в Лізі Європи ми виступили гідно. Тепер треба добре зіграти весняну частину чемпіонату, щоб в новому сезоні знову грати в Лізі Європи", - підсумував голкіпер.

Коментарі ()