Головне

Йовічевіч: Придбання Лукаса цілком відповідає філософії "Карпат"

20.01.2011 21:30 437 0

Львівські "Карпати" у своїй трансферній політиці орієнтуються на гравців, котрим ще треба заробляти собі репутацію.

Про це заявив, коментуючи придбання клубом 22-річного іспанського форварда Лукаса, трансферний директор "левів" Ігор Йовічевіч.

"Я зібрав інформацію про найталановитіших молодих гравців Іспанії. Відверто скажу, що придбати Лукаса було непросто", - зізнався він.

"Його також хотіли бачити у себе "Вільяреал", "Хетафе", "Альмерія", "Сельта", "Вальядолід" та "Сарагоса", яка вже пропонувала форварду 4-річний контракт", - розповів він.

"Але Лукас вирішив спробувати свої сили в "Карпатах". Він переконаний, що може грати в кращих клубах світу і готовий йти до цієї мети", - цитує Йовічевіча сайт.

"У матчах "Карпат" проти "Галатасарая" та "Боруссії" Лукас побачив клуб з амбіціями і це йому сподобалося", - продовжив серб.

"Надзвичайно важливо, що придбання Лукаса цілком відповідає філософії нашого клубу. Ми шукаємо гравців насамперед перспективних, а не знаменитих", - наголосив він.

"Лукас - молодий та надзвичайно амбітний гравець, який ще учора стукав у двері одного з найсильніших європейських чемпіонатів, сьогодні усі думки пов`язує з "Карпатами", - підсумував Йовічевіч.

Контракт з форвардом, попереднім клубом якого був "Райо Вальєкано", підписано на 3 роки.

Коментарі ()