Головне

Леоненко: "Алієв не коштує 11 мільйонів"

20.01.2011 09:28 577 0
Леоненко: "Алієв не коштує 11 мільйонів"

11 мільйонів євро за півзахисника Олександра Алієва - завищена ціна.

Таку думку висловив футбольний експерт Віктор Леоненко в інтерв'ю sport-express.ua.

"Я нормально ставлюся до можливого повернення Алієва в "Динамо", але тільки за умови, що він буде давати передачі всім партнерам, а не тільки Мілевському, як це було кілька років тому. Якщо Алієв зробить потрібні висновки, кияни лише виграють від його переходу", - сказав він.

"Втім, незважаючи на те, що в "Локомотиві" Саша був одним з кращих, вважаю, що в плані підігравання він виглядав не найкращим чином. Плюс мені не зовсім подобається це ходіння туди-сюди, Київ - Москва - Київ. Це не дуже добре цінується у футбольному світі", - продовжив експерт.

"Вважаю, що не тільки Алієв, але і багато інших футболісти зараз не варті таких грошей. Той же Тимощук, куплений свого часу за 20 мільйонів "Зенітом", тоді реально коштував набагато менше.

Але зараз склалася така ситуація, коли ціни занадто завищені - по суті футболістів не купують, а просто "скидають". На мій погляд, таких захмарних цін в Україні взагалі бути не повинно. При такій якості футболу, зарплата повинна бути максимум 10 тисяч, і то у найкращих гравців", - заявив Леоненко.

Коментарі ()