Головне

Шевченко: Найкращий тренер для команди - той, який приводить її до перемог

15.01.2011 15:50 565 0

Київське "Динамо" має добре виступити у другій половині сезону, адже до нього прийшов тренер-переможець, і гравці зараз отримають нову мотивацію.

Про це, як повідомляє "Динамо Киев от Шурика", заявив Андрій Шевченко, котрий відновився від травми і готовий допомогти команді.

"Чекаю хорошого футболу у виконанні "Динамо". І, само собою, результату, оскільки у нас попереду дуже важливі матчі у Лізі Європи", - сказав він.

"Зараз я себе почуваю добре, тому на зборі в Ізраїлі буду тренуватися на повну силу. Зараз же на синтетиці є певні обмеження через проблеми зі спиною", - розповів форвард.

"Найкращий тренер для команди - той, який приводить її до перемог. Сьомін, у якій би команді не працював, незмінно добивався з нею успіху", - зазначив капітан киян.

"Тут всі просто обожнюють Сьоміна, тому побажаємо йому гарного повернення. А команда зробить все для того, щоб нам з цим тренером супроводжував успіх", - пообіцяв Шевченко. 

За його словами, для перемоги над "Бешикташем" в "Динамо" все є, але розмови про наступних суперників поки треба відкласти.

Коментарі ()