Головне

Гордєєв: Раніше за першістю України зовсім не стежив

15.01.2011 10:17 400 0

Результати донецького "Металурга" з огляду на склад та фінансові можливості мали б бути кращими, ніж зараз.

Такий висновок можна зробити зі слів нового тренера команди Андрєя Гордєєва "Спорт-Экспрессу".

"Чому до мене звернулися? Питання скоріше до керівництва "Металурга". Я отримав конкретну пропозицію від людей, яким було неможливо не повірити", - сказав він.

"При першій же зустрічі сповна відчув їх амбітність і щиру зацікавленість у долі команди. Тому довго не вагався", - розповів росіянин.

"Все вирішилося за три-чотири дні. Після перших контактів з представниками клубу матчів вісім подивився на дисках", - згадує він.

"Команда грає у футбол, близький за стилем і духом того, який я намагався прищепити "Сатурну". У цьому плані у мене, як тренера, не повинно виникнути складнощів". - вважає Гордєєв.

"Зрозуміло, що абсолютно однакових команд не буває. Є нюанси, але чомусь не відчуваю сумнівів, що все у нас вийде", - запевнив фахівець.

"Чесно зізнаюся: не стежив за першістю України навіть периферичним зором. Будь-який діючий тренер влаштований так, що повністю зосереджений на проблемах своєї команди", - зазначив він.

"Я виходжу з того, що російський і український футбол - одного поля ягоди. У нас спільне коріння. Тому не думаю, що допустив непоправну помилку, не стежачи до цих пір за чемпіонатом України", - сказав Гордєєв. 

"Нам дісталася дуже непогана спадщина.Видно, що команда створювалася не один день, тут зібрані кваліфіковані футболісти, з якими можна вирішувати серйозні турнірні завдання", - резюмував він.

Гордєєв додав, що хоче дати шанс футболістам, які вже є в команді, а не тягнути за собою колишніх підопічних по "Сатурну".

Нагадаємо, що керівництво клуба поставило перед ним завдання потрапити в єврокубки.

Коментарі ()