Головне

Суркісу вже "сплели лапті"?

13.01.2011 19:50 603 0
Суркісу вже "сплели лапті"?

За останній менше ніж місяць форпост Григорія Суркіса в українському футболі зменшився майже удвічі. Невдала спроба опонентів президента Федерації футболу України скинути його з трону ще в грудні на Конгресі ФФУ, лише обізлила групу за інтерасами проти Суркіса.

Як відомо, для скликання позачергового Конгресу ФФУ, де може бути поставлене питання про вотум недовіри Суркісу потрібно 2/3 голосів колективних членів ФФУ і, здається, що вони в них є. Усього ж у ФФУ 49 колективних членів.

Перед новим роком і вже перших числа 2011 були проведені виконкоми обласних федерацій футболу, де з другої спроби (спершу майже всі Виконкоми голосували за Суркіса) було проголосовано питання про зібрання позачергового Конгресу ФФУ і внесення до порядку денного питання про вотум недовіри очільнику українського футболу.

За інформацією "Чемпіона", з 27 обласних федерацій футболу проти Григорія Суркіса вже 25. Поки пручаються лише Київ та Севастополь.

Також проти Суркіса Прем`єр-ліга, ліга вуличного футболу, футбольна асоціація студентів, ФСТ "Україна", управління спорту Міністерства оборони України, асоціація аматорського футболу, асоціація міні-футболу, асоцііція футболу ветеранів, Професіональна футбольна ліга, дитячо-юнацька футбольна ліга, асоціація пляжного футболу, комітет фізичного виховання і спорту МОН України, ФСТ "Динамо", ФСТ "Колос". СТ "Спартак".

Отже, з урахуванням 25 обласних федерацій ще плюс 15 і виходить вже 40. Тобто, 2/3 вже є і Конгрес ФФУ неминучий. У прихильниках Суркіса залишилися лише 9 колективних членів ФФУ, непідкупних, незаляканих, стійких 9 багнетів...   

Коментарі ()