Головне

Гордєєв: "У гравців "Металурга" є потенціал"

13.01.2011 16:21 973 0

У гравців донецького "Металурга" дуже великий потенціал.

Про це заявив новий головний тренер команди Андрій Гордєєв, пише terrikon.com.

"Я зустрів тут колектив однодумців, який може вирішувати всі поставлені завдання. А завдання нам поставлене одне - місце в єврокубках. Розумію, що буде нелегко. Команді не вистачало удачі, якихось інших моментів, але потенціал у гравців "Металурга" є", - заявив Гордєєв.

Щодо свого колишнього клубу - підмосковного "Сатурна" - новий наставник донецької команди зазначив: "Так вийшло, що "Сатурн" припинив своє існування. Його статус досі не визначено. Але це вже в минулому. Для нашого тренерського штабу настає новий етап кар'єри. Коли мені надійшла пропозиція з "Металурга", я довго не роздумував. Я зустрівся з представниками клубу і вже після цього приймав рішення".

Наскільки серйозними будуть кадрові перестановки в команді, багато в чому визначить найближчий тренувальний збір, на який Андрій Гордєєв має намір взяти всіх наявних футболістів.

"На перший збір поїде вся команда. І вже після цього ми будемо приймати рішення, хто залишиться для вирішення поставлених завдань. Упевнений, що в "Металурзі" зібрані футболісти високого рівня, яким ми повинні надати шанс розкритися. "Металург" сповідує близький мені футбол, і щось кардинально змінювати я не збираюся", - сказав він.

Чи переберуться до Донецька деякі гравці "Сатурна"? Цей момент виключати не можна, але все вирішиться після першого збору. І надалі всі рішення ми будемо приймати виважено", - продовжив тренер.

"Всі 11 матчів, що залишилися, будуть для нас принциповими. Потрібно набирати очки і підніматися по турнірній таблиці", - підсумував Гордєєв.

Коментарі ()