Головне

Рівне вимагає відставки Суркіса

13.01.2011 12:21 249 0

Рівненська обласна федерація футболу звернулася до Федерації футболу України з пропозицією скликати позачерговий конгрес, на якому підняти питання недовіри президенту ФФУ Григорію Суркісу. Рішення підтримали переважною більшістю голосів

Про це повідомляє zaxid.net з посиланням на першого заступника голови обласної федерації футболу Юрія Веремчука.

"Було дуже багато обіцянок, але конкретна робота в регіонах не велася. Ми за десять років ні Суркіса не бачили, ні його заступників. Були почесні тільки члени на конференціях. Отака реальна допомога. Хоча надавались у свій час м`ячі, майданчики, але хотілось бачити набагато більше. Бо від цього залежить розвиток футболу в Україні",- розповів Веремчук.

Варто зазначити, що наприкінці минулого року рівненськими футбольними функціонерами було прийняте кардинально інше звернення, в якому проведення позачергового конгресу було названо несвоєчасним і недоцільним. Чому прийняли таке рішення делегати, голова обласної федерації футболу Володимир Поліщук не знає.

"На тій конференції всі члени виконкому проголосували так, а сьогодні навпаки. Висновки робіть самі. Але більшість делегатів проголосували за включення питання про недовіру Суркісу - значить це їхня думка. Я залишаюсь при своїй думці. Щоб висловлювати недовіру треба вказати конкретні факти. Я вважаю, що повторні збори були скликані під впливом влади",- заявив Поліщук.

Коментарі ()