Головне

Гунчак: Президент побажав, насамперед, не вилетіти з першої ліги

10.01.2011 19:18 304 0

Чернівецька "Буковина" поки що не ставить перед собою великих завдань щодо виступів у вищій лізі чемпіонату України.

Про це півзахисник та найкращий бомбардир команди Руслан Гунчак розповів журналу "Профі Футбол", - повідомляє офіційний сайт "Буковини".

"Ніхто не чекав того, що "Буковина", яка лишень вийшла у першу лігу, розпочне грати на такому високому рівні", - вважає він.

"У Чернівцях зібрався дуже хороший колектив, який очолює молодий та амбіційний тренер. Не стану кривити душею, багато у чому нам пощастило", - зізнався Гунчак.

"Президент Василь Орлецький побажав, насамперед, не вилетіти з першої ліги, а ще краще - поборотися за місце у десятці кращих колективів", - розповів гравець про плани на сезон.

"Було також оголошено, що чим вище місце посяде команда, тим, відповідно, і вище будуть преміальні. Про далекоглядні плани ми поки що не говорили", - продовжив він.

"Для підвищення в класі необхідно інвестувати в клуб побільше грошей. Безумовно, що про елітний дивізіон мріють усі гравці: це був би чудовий подарунок для міста", - зазначив хавбек.

"Ми з президентом клубу давно дружимо. Він мене і запросив. Контракт розраховано на рік, а далі буде видно. Можливо, щось зміниться взимку", - розповів Гунчак про умови свого повернення в "Буковину".

Коментарі ()