Головне

Красніков: Ми шоковані сумою, яку Ярославський заплатив за аргентинців

09.01.2011 17:00 401 0

Придбання двох аргентинських новачків обійшлося "Металістові" у рекордну для клуба суму.

Про це під час презентації Себастьяна Бланко і Джонатана Крістальдо заявив спортивний директор клубу Євген Красніков, повідомляє сайт "Металіста".

"Футбольний клуб вчора зробив рекордне придбання. За них була велика боротьба з дуже серйозними європейськими клубами, але нам вдалося перемогти", - сказав він.

"Були іспанські клуби. "В "Малазі" нове керівництво, команда дуже цікавилася Крістальдо. Ну а суму трансферу повинен назвати той чоловік, який витратив ці гроші і зробив нам усім подарунок", - вважає він.

"Я думаю, президент клубу відповість вам на це питання. Можу сказати, що для "Металіста" ця сума - рекордна. Чесно кажучи, всі ми були шоковані", - зізнався Красніков.

"Позицію гравців буде визначати тренер. Купівля узгоджувалася з президентом і тренером. Цих хлопців ми вели три роки", - розповів він.

"Перші спроби придбати цих гравців не увінчалися успіхом - на той момент були дуже високі ціни і не було бажання "Лануса" і "Велеса" їх продавати", - продовжив він.

"Лише після переговорів Ярославського з Бланко в пів-на п'яту ранку гравець дав згоду приїхати в "Металіст". Повторюся, я вважаю, що на сьогодні в Аргентині це два найперспективніших хлопця", - резюмував він.

За словами Краснікова, на цьому селекція "Металіста" не закінчена. Щодо новачків, то вони вже розмовляли з головним тренером і разом з Вільягрой і бразильцями відправляться в Дубаї.

Коментарі ()