Головне

Головко: Запрошення іноземця до збірної - не панацея

09.01.2011 10:21 736 0

Для українського футболу краще було б вирішити питання з тренером національної збірної вже зараз, при цьому бажано довірити цю посаду українцю.

Таку думку наставника юнацької збірної України (U-19) Олександра Головка наводить "Чемпионат.ру".

"Запрошення іноземця - не панацея. Інша справа, що у нас в Україні в цілому не дуже проста ситуація з футболом", - сказав він.

"Чи не все вирішує одна людина або навіть група людей, замішано багато політики. Для самого Ліппі це буде безпрограшний варіант, адже Україна вже потрапила на чемпіонат Європи", - додав він.

"Якщо хочемо залишити на чолі збірної українця, то треба вирішувати це вже зараз. Дати спокійно працювати Юрію Калитвинцеву, а не робити таємницю з ситуації навколо головного тренера", - вважає Головко.

"Навіть ми у федерації знаємо про можливий прихід Ліппі тільки з чуток. Треба розуміти, що це впливає і на юнацькі збірні. Головний тренер першої збірної дає загальний напрямок", - зазначив фахівець.

"У нас з Калитвинцевим налагоджений хороший контакт, він домагався певних успіхів у роботі зі збірними. Вважаю, необхідно довіряти своїм тренерам", - резюмував він.

Коментарі ()